Ce este videochat-ul?

Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Video se refera la sistemele de transmitere si inregistrare a imaginii, chat inseamna conversatie. Deci, videochat-ul reprezinta comunicarea dintre doua persoane prin intermediul unui calculator (conectat la internet) si al unei camere video. Conversatiile dintre modele si clienti pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

Ce este videochat-ul? Videochat-ul este o activitate legala, fiind reglementata de Legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin Legea 496/2004. Studio 20 este administrat de catre o societate comerciala romana, care face angajari doar cu forme legale (taxele la stat sunt achitate), foloseste softuri cu licenta si respecta toate reglementarile in vigoare.

Cum se castiga banii in activitatea de videochat? Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Conversatiile dintre un client si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. In orice moment aveti posibilitatea de a verifica cati bani ati castigat, fiecare site cu care lucram va dispune aceasta informatie.

Studio 20 lucreaza cu cele mai cunoscute si profitabile site-uri din lume (in special din USA si UK). Profilul unui model pe aceste siteuri va contine o galerie de fotografii realizate de un fotograf profesionist si o descriere adaptata personalitatii fiecareia. Fiecare model isi poate alege site-urile pe care va lucra.

Pot lucra si eu la Studio 20? Sigur ca da. Pentru a fi un model de succes trebuie sa fii constiincioasa, serioasa, ambitioasa si  sa ai cunostinte medii de limba engleza. Cunoasterea limbii engleze este importanta, deoarece toate conversatiile cu clientii au loc in limba engleza (sa nu uitam ca majoritatea sunt din USA si UK). Un avantaj il poate reprezenta un fizic placut, insa pentru a avea succes trebuie sa fii deschisa, comunicativa, vesela, feminina, cocheta. Un aspect important il reprezinta abilitatea de a te adapta felului de a fi al fiecarui client. Daca dai dovada de seriozitate, interes, perseverenta si disciplina cu siguranta vei fi un model de success.

  1. Pingback: Care sunt avantajele unui job in videochat?

  2. Pingback: Castiga-ti independenta financiara la Studio20 | Director articole online, advertoriale si comunicate de presa

  3. Pingback: Cati bani castiga fetele care fac videochat? | Refu Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *