Confidentialitatea la studio videochat Studio 20

studio videochat bucuresti

Din momentul in care te vei angaja la Studio 20, cel mai bun studio videochat din Romania, poti sa contezi pe confidentialitatea noastra. Vom face tot posibilul ca identitatea ta sa fie 100% protejata si nimeni sa nu afle cum iti castigi existenta.

Pentru a asigura confidentialitatea modelelor de videochat, site-urile cu care lucreaza Studio 20 nu permit membrilor din Romania sa vada fetele din aceasta tara. Insa, trebuie sa fii constienta ca exista totusi riscul ca acestia sa foloseasca servere proxy gratuite, care ascund IP-urile. Dar daca nu faci nimic ilegal deoarece videochatul este reglementat inca din 2003 in Romania si abordezi o cariera glamour si nu adult, de ce ai ascunde felul in care iti castigi existenta?!

Este foarte important pentru acest studio videochat ca tu sa-ti desfasori activitatea in cele mai bune conditii si sa te simti bine ca model. Pentru ca identitatea ta sa nu fie expusa, la inceputul acestei cariere iti vei alege cate un nickname pentru fiecare site de videochat, iar angajatii nostri nu-l vor dezvalui unor terte persoane. Doar de tine depinde daca apropiatii tai vor afla ca lucrezi pentru un studio videochat, caci noi vom fi foarte discreti. In plus, te sfatuim sa nu iti declinezi nickname-ul, fiindca nu poti controla la cine ajunge o astfel de informatie.

Studio 20 este un studio videochat al carui personal este foarte constient ca pentru modele este extrem de importanta confidentialitatea datelor. Noi le vom proteja pentru ca tu sa beneficiezi de confortul psihic necesar unei bune desfasurari a activitatii de model. S-ar putea sa te intrebi daca exista vreun risc ca unele fotografii sau filmari video cu tine sa intre in posesia unor persoane rau-voitoare, care ar putea sa te santajeze. Stim ca romanii au o mentalitate destul de invechita si poti obosi explicand fiecarui cunoscut ce presupune cu adevarat munca dintr-un studio videochat. Multi nu stiu ca la Studio 20 se face videochat glamour, in care modelul se axeaza pe inteligenta si farmecul personal, nu pe nuditate. De aceea, Studio 20 lucreaza numai cu site-uri de videochat profesioniste. Mai mult decat atat sesiunile private chiar sunt… private, adica nici imaginile video, nici conversatiile nu pot fi accesate de catre alte persoane.

Este foarte important ca un model de videochat sa simta ca este in siguranta in fata camerei video, asa ca poti conta pe noi cand vine vorba de confidentialitate. Suntem un studio videochat premium, cu numeroase premii internationale si cu expunere constanta in presa de afaceri, semn ca am dezvoltat un business durabil si profitabil, in centrul caruia se afla preocuparea pentru asigurarea celor mai bune conditii pentru modelele noastre. Nu iti vom folosi numele pentru a-l asocia cu activitatea din acest studio videochat si iti vom proteja informatiile personale astfel incat tu sa te poti reprofila oricand, fara ca actuala ta meserie sa-ti afecteze negativ viitorul profesional.