Dorinte pentru noul an

dorinte pentru noul an

Dorinte pentru noul an

A inceput un nou an! Se pare ca fiecare dintre noi asociaza un nou inceput cu schimbarile pe care dorim sa le facem si le tot amanam. Da, si eu vreau sa fac schimbari in viata mea si tot astept un nou inceput. Anul asta sunt mai hotarata ca niciodata, 2013 a fost un an greu, plin de provocari grele. Da, recunosc ca am dorinte pentru noul an si de data aceasta vreau sa mi le indeplinesc. Nimic nu te face sa te simti mai implinita decat propriile realizari.

In 2014 imi doresc sa fiu fericita. Vreau sa radiez de bucurie, ochii mei sa straluceasca a optimism, pielea mea sa emane energie, vocea sa cante fiecare cuvant, vreau sa fiu fericita, sa-mi traiesc cei 20 de ani fericita. Vreau sa schimb lumea mea, vreau sa fie minunata. Totul este posibil, daca vrei cu adevarat. Reteta spre drumul succesului, indeplinirea dorintelor presupune: ambtie, incredere si multa perseverenta.

schimbari noul anCe ma face fericita? Fericirea mea vine din lucruri marunte: o bluza noua in fiecare luna, un gloss stralucitor, o pereche de cizme, mersul la film, iesitul in club, bucuria celor carora le pot darui mici cadouri, lipsa grijei banilor de chirie, o vacanta in afara tarii ( pentru inceput este buna si una peste granita 😀 ). Lucruri marunte si banale pentru unii, dar foarte importante pentru mine.  Da, recunosc ca banii ma ajuta sa-mi intretin fericirea si nu numai pe a mea, ci si pe a celor din jurul meu. Starea mea de bine, multumire, entuziasm ii influenteaza pozitiv si pe cei din jurul meu. Pentru toate astea am decis sa-mi schimb jobul, am obosit sa traiesc cu griji si fara bani,  vreau sa muncesc pentru fericirea mea.

Tu ce iti doresti in noul an? Ce faci pentru a-ti indeplini dorintele? Daca ai nevoie de un job, Studio 20 recruteaza! Aplica pentru un an nou mai bun!

Summary
Article Name
Dorinte pentru noul an
Description
A inceput un nou an! Tu ce iti doresti in noul an? Ce faci pentru a-ti indeplini dorintele? Daca ai nevoie de un job, Studio 20 recruteaza! Aplica!
Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *