Femeia independenta sau femeia gospodina?

De-a lungul anilor, femeia a cunoscut o evolutie importanta in societate – de la femeia gospodina la femeia independenta. Tu, ce  fel de femeie vrei sa fii: femeia independenta sau femeia gospodina? Ambele tipuri de femeie au principii bine determinate, deci o personalitate puternica.

femeia independenta sau femeia gospodinaFemeia independenta este ambitioasa, hotarata, gata sa lupte pentru ceea ce isi doreste. Ea are o personalitate puternica, isi asuma riscul de a-si expune parerile, de a prelua initiativa. Este o adevarata provocare pentru barbatii dornici de a cuceri. Intr-adevar, bucataria si femeia independenta nu sunt cele mai bune prietene. Ea stie sa foloseasca aparatura electrocasnica, insa nu va dedica ore intregi gatitului. Ea prefer sa-si dedice timpul activitatilor preferate (ore de relaxare la cosmetic, petreceri in cluburi, vacante multe), sa aiba un venit financiar mare si sa poata sa-si satisfaca orice capriciu.

Femeia gospodina este supusa si face intotdeauna cont de ceea ce isi doreste partenerul de viata. Chiar daca acesta greseste, ea accepta comportamentul lui spunandu-si mereu ca nimeni nu este perfect. Nici nu se pune problema de razbunari, sanctiuni, revolta. Ea considera ca trebuie sa gateasca excelent pentru iubitul ei, sa-i dedice lui fiecare moment din viata ei, satisfactiei lui, sa renunte la orice clipa de rasfat propriu. Femeia gospodina nu este pasionata de viata mondena, de iesirile in club, de intalnire cu prietenele ei, fara barfele dulci dintre fete, salonul de cosmetic este acasa.

Tu ce fel de femeie vrei sa fii? Vrei sa fii independenta? Ai nevoie de un job care sa-ti aduca un venit financiar mare? Esti tanara si nu crezi ca vei reusi repede sa ai venituri mari? Sau nu vrei sa renunti la facultate?

Alatura-te echipei Studio 20, obtine un job de model si cu un program normal de 40 de ore pe saptamana, poti avea un venit lunar intre 1.000 si 5.000 $. Studio 20 ofera modelor o multime de bonusuri si posibilitatea de a obtine credite pentru casa, masina si chiar silicoane.

Nu va ingrijorati, o femeie independenta este ambitioasa si lupta pentru ceea ce isi doreste, dar este capabila sis a gateasca, sa-si rasfete iubitul, poate lasa impresia ca este dominate, dar in acelasi timp poate domina. Fiind o femeie independenta vei avea mai multa incredere in tine, vei avea libertatea de-ati indeplini visurile, te vei simti fericita.

Deci, cum este mai bine: gospodina sau independenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *