Flexibilitatea jobului de model de videochat

model de videochat

Munca de model intr-un studio de videochat presupune foarte multa libertate si flexibilitate, asa ca nu este de mirare ca din ce in ce mai multe tinere sunt tentate sa activeze in acest domeniu. La Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, ai posibilitatea sa-ti adaptezi activitatea in functie de personalitatea ta si, mai ales, de viata personala.

Programul de lucru in videochat

Unul dintre cele mai flexibile aspecte ale acestei meserii este reprezentat de programul de lucru. Spre deosebire de alte joburi, la Studio 20 ai parte de ture variabile, pe care le poti stabili singura, la inceputul colaborarii, astfel incat sa ai timp si pentru studii, familie si hobby-uri. La acest studio de videochat, poti lucra dimineata, de la orele 5, 6, 7, 8 sau 9 (dupa cum alegi), sau seara, de la 7, 8, 9, 10 sau chiar 11, timp de 5 zile pe saptamana in ture de 8 ore sau sau 6 zile pe saptamana in ture de 7 ore. Am decis sa procedam in felul acesta deoarece stim cat de important este sa existe un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Suntem constienti ca nu poti face performanta ca artist online daca nu te poti ocupa si de indatoririle din viata personala sau de lucrurile care iti fac placere in viata, asa ca iti oferim posibilitatea sa alegi singura cand lucrezi. Important este sa iti desfasori activitatea constant pe aceeasi tura pentru a putea sa-ti fidelizezi membrii de pe site-urile de videochat si, astfel, sa castigi mult mai multi bani. Este important sa intelegi ca tu, modelul, nu este angajatul studioului, ci un artist care isi distribuie creatiile si interpretarea prin intermediul acestuia.

Varsta ideala pentru videochat

Desi alte studiouri de videochat angajeaza preponderent tinere, cu varste intre 18 si 25 de ani, Studio 20 nu face astfel de discriminari si accepta modele chiar si de 35-40 de ani. Limita superioara de varsta este si ea flexibila deoarece acest aspect depinde si de look-ul modelului. Unele persoane arata foarte bine si sunt energice si la varste mai inaintate, asa ca pot activa in continuare in studioul nostru de videochat. Important este ca ele sa se ingrijeascaa de aspectul exterior, sa mearga regulat la sala, sa fie odihnite si sa aiba multa pofta de viata. La Studio 20, lucreaza modele de videochat care au chiar si peste 40 de ani si care au in continuare succes datorita experientei de viata acumulate si a farmecului personal.

Aspectul fizic al unui model de videochat

Numeroase tinere vor sa lucreze intr-un studio de videochat legal, in care se castiga foarte bine, programul este flexibil, iar conditiile de lucru sunt de lux, insa nu au incredere in felul in care arata. Acestea considera ca, pentru a seduce barbatii cu ajutorul unei camere video, trebuie sa aiba dimensiuni de top model, de 90-60-90 de cm, insa nu-i nimic mai neadevarat. In realitate, barbatii au gusturi diferite la femei: unii prefera minionele, pe cand altii le vor pe cele inalte; unora le plac silfidele, pe cand altii vor femei voluptoase; unii prefera compania unor femei timide, angelice, iar altii vor sa se distreze cu femei indraznete. De aceea, aspectul fizic al unui model de videochat nu este batut in cuie, ci flexibil. Important este ca tu sa ai incredere in propria persoana, sa fii sociabila si sa-ti puna in evidenta atuurile cu care te-a inzestrat natura.

Studio 20 te va sustine pe tot parcursul carierei tale ca model de videochat si iti va crea cele mai bune conditii de lucru pentru ca tu sa faci performanta in acest domeniu si sa-ti atingi obiectivele financiare. Astfel, in doar 2-3 ani de activitate in cel mai bun studio de videochat din Romania, poti sa-ti cumperi un apartament si o masina si sa ai parte de cele mai frumoase destinatii de vacanta. Suna la 0724.777.757 sau la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro si stabileste un interviu cu un reprezentant al companiei noastre. Suntem alaturi de tine, indiferent de provocari si te vom ajuta sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, la fel ca modelele noastre de top.