Castiga lunar 1.000 $-10.000 $ ca model de videochat

model de videochat

Este normal sa-ti doresti sa fii remunerata pe masura muncii depuse si sa iti poti permite sa-ti cumperi tot ceea ce iti doresti. Meseria de model de videochat te ajuta sa duci o viata fara griji si sa-ti castigi independenta financiara inca de cand devii majora.

Esti curioasa cat vei castiga lunar din aceasta activitate? Ei, bine, in general un model de videochat o duce mult mai bine decat media, iar castigul minim este de 1.000 de dolari pe luna. Bineinteles, acesta va fi la inceput, caci, pe masura ce vei castiga experienta si vei invata tainele acestei meserii, vei putea sa castigi fara probleme intre 3.000 si 5.000 de dolari. Si, daca esti cu adevarat ambitioasa, tii cont de toate sfaturile strainerilor de la Studio 20 si dai dovada de implicare maxima, poti ajunge sa castigi chiar si 10.000 de dolari pe luna, la fel ca Devious Angel si alte peste 30 de modele de top care fac parte astazi din echipa noastra din Bucuresti, Timisoara, Cluj sau Los Angeles.. Ca model de videochat, nu esti niciodata limitata la o anumita suma de bani. Totul depinde doar de tine!

Tinerele din ziua de astazi isi doresc sa realizeze mult mai mult decat generatiile anterioare, asa ca nu le poti invinovati ca devin modele de videochat. Este una dintre putinele meserii, care nu necesita studii sau experienta si care te poate ajuta sa-ti cumperi, in numai cativa ani, un apartament si o masina. In plus, ca model de videochat iti vei putea achizitiona tot ce vrei si vei putea calatori oriunde vrei. Insa, o conditie esentiala este sa muncesti pentru un studio de videochat profesionist, ca Studio 20, care lucreaza legal si este corect cu modelele sale. Daca alegi sa faci videochat de acasa, chiar daca nu imparti castigurile cu nimeni, nu vei reusi niciodata sa faci performanta cu adevarat. In confortul propriei locuinte, vei fi tentata sa lucrezi doar cand ai chef si sa stai logata putine ore pe site-urile de videochat. Mai mult, nu vei beneficia de decorurile moderne si diverse, de aparatura moderna si de suportul tehnic de calitate dintr-un studio de videochat.

Profesionalismul companiei Studio 20 a fost recunoscut pe plan international, de nenumarate ori, in cadrul festivalurilor de decernare a premiilor din aceasta industrie. Studioul nostru de videochat a demonstrat ca poate creste modele de videochat de top, care sa straluceasca la galele din strainatate, pe covorul rosu. Devious Angel, Raquelle Diva, LexyFord, EvaSinn, Sasha Red, Taniussha, LaraDixon si IreneMarks  sunt doar cateva dintre cele care au succes pe plan international si care duc renumele Romaniei mai departe. Daca si tu iti doresti sa devii model de videochat pentru cel mai bun studio din lume, te invitam sa ne suni la 0724.777.757 sau 0748.777.757 sau sa ne trimiti un e-mail la angajari@studio20.ro pentru a ne cunoaste. Numai aici, vei reusi sa asimilezi in timp record informatiile necesare si vei avea parte de o echipa, care va sta alaturi de tine 24 de ore din 24, pentru ca tu sa-ti desfasori activitatea in cele mai bune conditii. Iti oferim contract legal, program flexibil, in ture si posibilitatea sa ai orice barbat la picioarele tale. Perioada de acomodare dureaza intre 2 si 6 saptamani, insa apoi iti poti implini toate visele! Nu trebuie decat sa fii ambitioasa, sa te dedici 100% acestei cariere, sa ai rabdare si sa te concentrezi sa-ti atingi obiectivele. De restul, ne ocupam noi!