Studio 20, pe primul loc la YNOT Awards 2015

Modele videochat Studio20 la YNOT Awards_1200x800

Printre numeroasele premii pe care Studio 20 si le-a adjudecat in ultimii doi ani se regaseste si cel pentru categoria “Best Cam Studio”, din cadrul premiilor YNOT, care s-au desfasurat pe 23 septembrie 2015, la Praga, in Cehia. Acest studio de videochat a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a podiumului, dupa ce a fost votat de catre profesionistii din domeniul live cam din intreaga lume.

La eveniment, au participat cei mai buni jucatori din industria de live entertainment, iar Studio 20 a dovedit ca isi merita din plin distinctia de cel mai bun studio de videochat din lume, prin adjudecarea celui mai ravnit trofeu. In plus, Raquelle Diva, una dintre cele mai apreciate colege de-ale noastre, a primit premiul “Best Live Cam Model”, reusind sa devanseze modele de videochat de top.

Ceremonia YNOT Awards a avut loc intr-o atmosfera fastuoasa, la National House of Vinohrady – Mayakovsky Hall, la Praga. Premiul castigat de Studio 20 este cu atat mai valoros cu cat evenimentul este unul cu traditie, anul acesta desfasurandu-se cea de-a cincea editie. Mai mult, trofeul pentru cel mai bun studio de videochat din lume a fost acordat de experti din industria de videochat, obiectivitatea lui fiind confirmata de-a lungul timpului. Celelalte categorii principale au fost „Best Cam Site”, „Best Content Provider”, „Best Industry Representative” si „Best Newcomer”.

La premiile YNOT, au participat peste 150 de personalitati din domeniu, in 34 de categorii, iar Studio 20 si modelul de videochat Raquelle Diva s-au numarat printre invingatorii serii, dovedind ca profesionalismul, investitiile si munca constanta pot duce la performanta. Printre sustinatorii acestui eveniment glamour s-au numarat ImLive, AW Summit si Flirt 4 Free.

Castigarea trofeului de catre Studio 20 pentru categoria “Best Cam Studio” si de catre Raquelle Diva pentru “Best Live Cam Model” constituie o recunoastere a efortului sustinut depus de cel mai bun studio de videochat din lume, care se afla intr-o continua evolutie si care se poate mandri cu locatii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Los Angeles.

Studio promoveaza un alt fel de videochat atat in Romania, cat si in strainatate: videochat glamour. Acesta este o imbinare de succes intre videochatul non adult si cel adult, bazat pe farmec si inteligenta, nu pe nuditate. Acest studio de videochat pune accent pe profesionalism, corectitudine, transparenta si motivarea modelelor de videochat pentru a atinge succesul. Iti oferim contract legal de munca, program flexibil, conditii excelente de lucru si o echipa de fotografi, editori video profesionisti, make-up artist, hairstylist si chiar maseur, pentru ca tu sa ai parte de intregul arsenal catre succes.

Daca si tu iti doresti sa faci parte din echipa noastra de experti si sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, la fel ca modelele noastre de top: Devious Angel, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red si Cristiana Moore, ne poti contacta pe adresa de email angajari@studio20.ro sau la numerele de telefon 0724.777.757 si 0748.777.757. Suntem gata sa-ti raspundem la orice intrebare ai despre acest domeniu si sa te invatam ce anume ai de facut pentru a-ti implini visele!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *